Verbinding met My Kaspersky maken

Alles uitvouwen | Alles invouwen

Dankzij de verbinding met My Kaspersky kunt u gegevens tussen uw apparaten synchroniseren. Alle apparaten die zijn verbonden met My Kaspersky via hetzelfde My Kaspersky-account hebben toegang tot dezelfde cloudopslag. De gegevenssynchronisatie tussen apparaten is niet beschikbaar als u niet verbonden bent met My Kaspersky.

Het gebruik van My Kaspersky is onderhevig aan de voorwaarden van de Verklaring over gegevensverwerking voor het gebruik van de webportal (Verklaring van de webportal). Als u verbinding maakt met My Kaspersky, bevestigt u dat u akkoord gaat met deze verklaring.

Automatisch verbinding maken met My Kaspersky

Kaspersky Password Manager kan automatisch verbinding maken met My Kaspersky als u al verbinding hebt gemaakt met My Kaspersky via een van de volgende programma's op uw computer:

Aanmelden met automatisch ingevulde gebruikersgegevens

Handmatig verbinding maken met My Kaspersky

Als u nog geen verbinding hebt gemaakt met My Kaspersky via een Kaspersky-programma, kunt u handmatig verbinding maken met My Kaspersky.

Verbinding maken met My Kaspersky met uw bestaande account

Maak verbinding met My Kaspersky via Google, Facebook en Apple

Een My Kaspersky-account aanmaken vanuit de programma-interface

Als je geen sms-bericht met een beveiligingscode ontvangen hebt

Aan de slag gaan zonder verbinding te maken met My Kaspersky

Als u Kaspersky Password Manager voor het eerst gebruikt, kunt u de verbinding met My Kaspersky overslaan en aan de slag gaan met het programma zonder My Kaspersky. U wordt nu en dan door het programma gevraagd om verbinding te maken met My Kaspersky.

Een My Kaspersky-account later aanmaken

Hoe kan ik voorkomen dat meerdere gebruikers toegang hebben tot dezelfde kluis?

Gebruikers met eigen Windows-accounts op eenzelfde computer moeten Kaspersky Password Manager verbinden met hun eigen My Kaspersky-accounts. Als deze gebruikers verbinding maken met hetzelfde My Kaspersky-account, gebruiken ze dezelfde lokale kluis en cloudopslag. In dat geval delen ze dan al hun wachtwoorden en andere vertrouwelijke gegevens.